Står du og har forelsket dig i Feng Shui konceptet – men ved ikke helt, hvordan du skal få startet? Så er denne artikel til dig! Vi har nemlig lavet en lille guide, så du nemt kan finde ud af, hvordan du skal få startet på dit Feng Shui projekt. 

Indgangen er vigtig, når det handler om Feng Shui

Vidste du, at indgangen er ekstremt vigtig i forbindelse med Feng Shui? Det forholder sig nemlig sådan, at energien kommer ind igennem din hoveddør, hvilket giver god mening. Når folk træder ind i dit hjem, medbringer de ligeledes en bestemt energi – og det er derfor essentielt, at din indgang, entre eller andet, er appellerende. 

Den gode energi, som figurerer i vores verden, er ligeledes tiltrukket af flotte områder – såsom en flot indgang. Dette sker på samme måde, som at vi mennesker også bliver tiltrukket af noget, som vi finder flot og tiltalende. 

Få rodet ud af dit hjem!

Før du begynder på de helt store omflytninger af dine møbler osv. for at opnå en bedre energi i dit hjem – og derved følge Feng Shui koncepter – er der nogle trin, du kan tage først. 

Du kan eksempelvis rydde op! Rod er nemlig en såkaldt energidræber, som dræber de gode energier fra at komme til dit hjem. Den værste slags rod, er den rod som du har i dine skabe og skuffer. Sortér derfor i dine ting, organiser – og invester eventuelt i nye møbler, som kan hjælpe dig med at holde dit hjem organiseret. 

Husk dog, at hverdagsrod ikke har samme indflydelse på energierne. Når vi taler om hverdagsrod, taler vi om ting, som ikke er permanente – men som derimod blot er et bevis på, at der er liv i hjemmet! 

Behold kun de ting i dit hjem som du elsker

Dit hjem reflekterer dig, din egen energi og din personlighed. Hvis du tænker over, hvilke ting du har i dit hjem, og disse ting får dig til at blive glad, tiltrækker du også glad og god energi. 

Hvis dit hjem derimod er proppet med ting, som du i bund og grund er ligeglad med, optager dette blot plads for et godt energiflow. Vær derfor kritisk med dine ting og omgiv dig kun med ting, som du kan lide! 

Hvilke ting kan du lide? Planter, klassiske danske stole, gulvtæpper, stærke farver på væggene eller noget helt andet? 

Vi håber at denne lille guide med små tips har hjulpet dig til at komme i gang med dit Feng Shui eventyr. Det er dog vigtigt at nævne, at Feng Shui er et meget komplekst koncept, og ifølge de originale teorier om Feng Shui, kan det tage lang tid at opnå. Dog skal man starte et sted – og hvorfor ikke starte med at indrette en flot indgang og få ryddet ud i gamle ting og rod?